Wednesday, February 8, 2012

Berangan di Showroom.

MEREMPIT!

MasyaAllah!
Subhanallah!

BOSS! BOSS!

Lesen B FULL ada ke nak ride bende ni.

dalam hati terigin agaknya nak tunggang "binatang" ni tapi nak start capcai pun terkial-kial.

jom cycling untuk kesihatan....hajat besar seh nak kuruskan badan.

6 comments:

ghost writer said...

sebenarnya saya sendiri tak suka dengan motor jenis macam nih.rasa sesuai sangat dengan jiwa rider yang agak berusia.

ctpayong said...

@bisk ) betol2...nanti kakCT btahu yg berkenaan...sure mereka2 itu hangen satu badan...heheheee

A retarded kitty said...

smar!

Abu Luqman said...

saya suka jenis motor...naik rilex dan bersantai je

ctpayong said...

@ARK : buat gempak kat showroom aje mungkin. Unless kalu mmg mereka2 ini bnyk duet yg tak berpakai....kalu kasi kita kan ke bagus...eeeee

ctpayong said...

@ALuqman : kakCT pon suka, suka tengok aje sbb naik motor ni melanggar pon parah, dilanggar pon parah....

handphone aku xde kompas