Thursday, May 2, 2013

pilihan

yang penting ikan...meowwwww

8 comments:

Naz said...

kepala sapa kt blakang tu..hehe

ctpayong said...

@Naz : oh...itu wahida. kucing jiran nama wahid tapi sudah takmo pulang rumah dia lagi. nak dok rumah kakCT...sebagai memperingati si wahid, kakCT namakan dia wahida.

ghost writer said...

sebab tuh kat laut cuma ada anjing laut, dibuatnya ada kucing laut, tak cukup ikan nanti.

ctpayong said...

@GW : anjing pun makan jugak ikan tapi tak serakus kucing.... lawaklah.

S..U..D..@..I..S said...

Dulu ada juga bagi friskies, lani saya bagi kucing saya makan jenama vita cat (Islamik product) ..ok juga kakct

Jomsantaisekejap Jss said...

Selamat Mengundi Kak CT...

ctpayong said...

@sud@is > nnt nak try jugaklah. wet food ni kakCT kasi mereka sekali sekala...suka gila.

ctpayong said...

@JSS : mood sedih sekarang ini. macam kadok...sorak bagai nak rak tapi tidak perasan hak masok pajak.

handphone aku xde kompas