Monday, June 13, 2011

akhirnya aku korbankan "ShoutMix"

Bismillahirrahmannirrahim.

sukar sebenarnya untuk aku korbankan "Shout Mix". tapi inilah yang terbaik buat aku. jauh lebih dari menghargai kawan-kawan blogger, aku tidak jadi delete "letusshare-ctpayong". sebenarnya, di sinilah tertumpah segala rasa yang terbuku dan terpendam di dada. dan di sini jugalah dimana ulasan serta nasihat ikhlas sedikit sebanyak dapat mengubat luka hati dan membuat aku dapat tersenyum kembali. thank you bloggers. namun oleh kerana sebab musabab tertentu, aku terpkasa korbankan "ShoutMix" kerana yang sangat aku benci sering mengganggu aku di situ.

aku sayang kamu semua. aku akan terus bercerita walau aku tidak se"popular" mana.

p/s : kerana Allah jualah aku tega membenci "dia".

wallahua'alam.

23 comments:

ghost writer said...

semuanya terpulang pada kak CT..mungkin dengan cara itu lebih adil.saya pun penah terfikir buat macam tuh..

meowwmania said...

sy pon dah lama buang shoutmix tuh...banyak sgt iklan iklan haram kat situ huhuu

ctpayong said...

@bisk) terima kasih. at least kakCT tidak rasa bersalah dgn tindakan begitu.

@meowwmania) betol! hinggakan kita rasa tidak selesa bila orang susah faham atau sengaja tidak mahu faham bahawa kita tidak 'suka'.

Mawar Berduri said...

alhamdulillah setakat ini shoutmix saya belum sampai tahap wat saya tension.. so, biarkan saja dulu..

kalau itu buat kak ct senang.. maybe saya akan ikut suatu hari nanti.. insyallah.. saya pun nak ringankan kepala otak dengan segala 'follow u, follow me back' nie..

Pala Maldini said...

banyak yang ambil kesempatan..

S..U..D..@..I..S said...

awat sampai camtu eh......
lagi pun terpulang mana yg selesa

Roza Ami Nanomiya said...

aku pun sengaja x pasang

Suara Kalbu said...

Adakah ida tergolong di dalam orang yang tidak disukai itu ibu ? HIhihihi

Rosmawati Yusof said...

Betul tu, kdg2 entah apa2 yg masuk..

ctpayong said...

@mawar berduri ) pernah sekali tu laman web yg tut..tu yg buat kakCT hangen tu.

ctpayong said...

@PM ) ada yg segaja hantar ayat cintan cintun...buatnya en suami baca...nnt dia kata kita pun ikut layan juga.

walhal kita cuma gembira & appreciate bercerita dan membaca cerita.

ctpayong said...

@sud@is ) but no worry, kakCT tetap jengah kawan2 at shoutmix diaorg.

ctpayong said...

@roza...) lapang & sedap sket hati tak tengok org yg kakCT 'benci' tinggal jejak. nak bukak blog pun dtg semangat semula.

ctpayong said...

@SK ) mmg benci kamu sbb terlalu lama biarkan ibu...

ctpayong said...

@Ros...) cerita & tengok gambar nyeow lagi lapang hati.

Republic Aku said...

malas nak serabut ...

ctpayong said...

@Republic Aku ) ye tak ye jugak lah...nampak kemas sket page kakCT.

bless in disguise!

cik maz said...

x de shoutmyx pun x pe...yg penting teruskan berblogging...

ctpayong said...

@cik maz ) thanks atas sokongan.

Mario said...

pun penah buang tp psg blk...tp tak lyan sgt pun kt shoutmix tu...mana yg kenal je layan...

azana said...

apa yang kak ct rasa patut dilakukan... buatlah yang terbaik untuk dirimu... kalo kamu epy saya pom tumpang epy..

obinhut said...

Ganti aja kak pake kotak komentar facebook, lebih bersahabat...! Tutorial sederhananya ada di blog saye, :smile

vampire's lovex said...

shoutmix ok selagi xde gangguan dari anon jahat..waaaa..mcm penah kena plak kan sy nehh....


hai :) 1st time datang sini

handphone aku xde kompas