Friday, June 24, 2011

aku perlu keluar dari kesedihan ini

Bismillahhirrahmannirrahim.

sampai bila harus meratapi. yang lain juga perlukan perhatian. perlukan belaian. sekali gus perlukan penjagaan yang baik dan menghampiri sempurna. betul kata meowwmania, usah biarkan ujian merosak hati. terima kasih kawan atas peringatan itu. kadang-kadang aku rasa aku tabah tapi aku terlupa untuk pasrah. kadang-kadang aku rasa aku gagah tapi aku seperti tidak redha. "rest in peace J...ibu sayang kamu!".

aku perlu keluar dari kesedihan ini sedikit demi sedikit walau pun tidak mampu sekali gus.

SEMALAM DI KUALA LUMPUR
KLCC@STOP 1
KLCC@STOP 2
KLCC@STOP 3
KLCC@STOP 4
LAST BUT NOT LEAST
REST IN PEACE J...IBU SAYANG KAMU.

18 comments:

Suara Kalbu said...

Datang KL tak bagi tau.. mencik !!!

Adila Mohd Noh said...

Ada satu kucing terbuang kat kawasan opis dila.teringatkan ibu kalo nengok kucing itu.berbulu kelabu + putih.corak mcm rimau punye belang.ingatkan nak amek.tapi dah bunting pule..xjadi la.

ctpayong said...

@SK - kan ke ibu dh btahu...ibu celebrate mentari moments with amy search...father's day special. aiyaaa...lupe ka..musti manyak makan kelapa ikan...bilis!

ctpayong said...

@AMN - sedey bukan kepalang tapi harus redha dan syukur nikmat gembira bersama J walau sebentar cuma.

RepublicAku said...

errr nak tanya sikit...


kelapa ikan bilis tu apa yer...keh3!

Siti Hajar Masri said...

x pe..bukan rezeki..;p

meowwmania said...

mmg sedih kak bila kehilangan mereka yg tersayang, sukar nak melupakan kesedihan tu dr ingatan tak salah kite bersedih cuma jgn keterlaluan kan kak

smoga akak tabah menghadapinya dan yg penting J telah aman di sana :)

ctpayong said...

@republic aku - kalau makan kepala ikan biasa...satu dua aje tapi kalau ikan bilis tak sedar banyak...berlumba-lumba masok perut.

ctpayong said...

@siti hajar - nikmat dan ujian itu utk kita hayati kebesaran Allah. Ya Rabb, ampuni hambamu jika aku terlanjur bersedih.

ctpayong said...

@meowwmania - terima kasih kakCT ucapkan kerana sering lawat dan rawat hati kakCT. thnks again.

vampire's lovex said...

:)


pencinta kucing

ctpayong said...

@vampire's lovex - bukan setakat kucing...sudah macam mini zoo kat umah...hihihi.

biul!

qamarguyz said...

salam ziarah..
sabar..redha..dan tersenyum lah..
OK juga melihat keindahan alam, di waktu malam =)

azana said...

nice... memalaam tengok pemandangan dpat ilangkan stress...

mappiau said...

alahai siannye kak, sabar la yea.

gambo KLCC di waktu malam tuh memang cantek kak :)

ctpayong said...

@qamarguys - semua dok perati kakCT terseget-seget masa nak shoot gambar ni...dari dalam kereta...kalau badan kecik molek ok la gak..hehehe

ctpayong said...

@azana - dari dulu nak shoot tapi bila nak shoot je, traffic light hijau. kali ni apa nasib kereta banyak!

ctpayong said...

@ mappiau - sampai sekarang bila teringat rasa macam tersekat kat kerongkong. namun tetap redha.

handphone aku xde kompas