Wednesday, February 6, 2013

senang hati - part 4 : suaikenal

sejak terlihat bene ni dalam youtube, rasa tidak sabar mahu gunakannya. betollah, memang mudah. terpaksalah beli lebih dari satu sebab kalau tidak mesti queue panjang atau nanti ada yang tidak menyempat-nyempat.

suka bila tengok mereka suka. 'gila' ni macam-2kan. asal tidak mudaratkan, gilalah apa pun nak digilakan. yang lebih baik bersederhana ajelah. itu adalah lebih wajar.

mempelajari secara detail...macam mana tandas baru?


wahhhhh....barulah best kalau nak 'melepas' tempat macam gini.

13 comments:

Mario said...

amende tu?tmpt main2 ke kurungan bt jalan2?

Suara Kalbu said...

Waaaaaaaaaaaaaaa... tandas baru . Canggih gitu :-)

ctpayong said...

bukan! bukan! bukan!

itu tempat mereka lepaskan kadaq hajjat. hygene sket. orang takde la nampak emas tongkok mereka.

ctpayong said...

banyak senang lor. berbaloi kalau ida dapatkan satu.

S..U..D..@..I..S said...

kat dalam tong tu kena letak pasir juga ka kak citi

ctpayong said...

yup...cumanya benda buangan mereka terlindunglah dan harumannya kuranglah sikit.

innovatif kan!!!

Abu Luqman said...

mai jenguk kucing kat sini

ctpayong said...

wah! ada jugak ke kat sana. sat lagi kakCT pi sana.

amirez said...

bagusnya tandas kucing ni. baru tau ada tandas yang macam ni. biasa guna litter box je. seronoklah kucing2 ni nak 'melepas' nanti :)

hud aikara said...

kawan saya ada beli benda ni..harga dalam RM 70 (harga dua tiga tahun lepas ni). yang cik ct punya berapa yek? saya rasa nak beli jugaklah...

ctpayong said...

@amirez > mudah bagi kita, tak payah nak tapis2. problem sketlah kalu budak2 melepas kecil kat sini. tapi masih mudah berbanding yg conventional.

ctpayong said...

@hud aikara > kalau tidak silap kakCT harga sekarang RM160 di KL tidak termasuk harga posting. di JB RM180 se unit.

Nurnabilah Nordin said...

Fulamak toilet baru lah, kalau mcm ni blh la gelumang dengan pasir lama mauwwww :)

handphone aku xde kompas