Saturday, March 2, 2013

senang hati - part 6 : masa itu emas

pengerusi : nampak gaya kita kena tunda mesyuarat ke tarikh yang lain.

ahli mesyuarat 1 : buang masa kita saja.

ahli mesyuarat 2 : petang-petang macam ini, dia orang semua tidorlah tuan pengerusi.

soalan :
agak-agak yang mana satu antara bertiga ni tuan pengerusi?

8 comments:

meowwmania said...

biasa la tuu...janji melayuuu

Nurnabilah Nordin said...

relax la tuan pengerusi saya ada mesyuarat yang lebih penitn guntuk dihadiri ;)

Hadira Kifly said...

hadir atau tidak, mesyuarat akan diteruskan. Kita mulakan majlis dengan doa makan. ngeh ngeh ngeh :3

S..U..D..@..I..S said...

yg hitam putih macam saya punya la ...comeyyyy

Temuk said...

Assalam
Pengerusi mesti formal. Yang formal mestilah yang wujud dalam bentuk "black and white".

Mungkin ctpayong akan beri hadiah dua ekor kalau betul jawapan, dan seekor kalau salah.

Jomsantaisekejap Jss said...

Tuan pengerusi aka Puan pengerusi adalah org yang menulis tulah..tu yang ahli korporat tu dok pandang semacam je dekat puan pengerusi

syahirah said...

comey.

Scarlett O'Hara said...

Ni bukan janji melayu.Ni janji kucing.

handphone aku xde kompas