Thursday, July 10, 2014

waspada akan laman web ini

assalamualaikum wbt.

Kawan post: Salam semua... Pagi ni terima pesanan dr wasap group ustaz zainudin dr jabatan agama islam selangor, dia suh sebarkan perkara ini.. Puak yahudi dengan sengaja telah membina beberapa website untuk menyebarkan maklumat yang salah mengenai Al-Quran dan Hadis, dengan itu sila berhati-hati terhadap websites berikut & beritahu sahabat lain.

1.www.answering-islam.org 
2.www.aboutislam.com
3.www.thequran.com 
4.www.Allahassurance.com 

Tolong kirim pesanan ini kepada seramai muslim yang boleh kerana jika tidak mungkin ramai orang islam akan mendapat maklumat yang salah mengenai agama Islam. 

Dpt info ni.. Tadi ada mintak ustaz kat UM check... Dia kata betul.. Plg bahaya adalah answeringislam...
Copy paste info dr group lain..

# apa pun di dalam mendalami ilmu Islam, sebaik-baiknya atau lebih afdal refer kepada ustaz atau ustaza yg kita yakin akan akidahnya.

wallahua'lam

5 comments:

Azrin Rahim said...

tq for the info yer...

Jomsantaisekejap Jss said...

Macam-macam cara nak pesongkan aqidah..Tak ada kerja lain ke?
Manusia ..manusia
Akan diperpanjangkan ye kak ct

Nazirah Najib said...

bhayanya sekarng.

nazirahnaj.blogspot.com

sud@is said...

Sampai keakhir zaman mereka akan hncurkn Islam..tq info tu kak Ct..

Pendekar Berkuda said...

kalau tak berhati-hati memang akan mudah disesatkan...especially kita hanya melaungkan diri sebagai pencinta agama padahal baca qur'an pun tergagap2... nak faham apatah lagi...

hoho...

handphone aku xde kompas