Friday, May 27, 2011

seksinya.

Bismillahhirrahmannirrahim.

ntah!. kenapa ghairah sangat cerita pasal meow pulak kebelakangan ini. mungkin suka bila tengok anak-anak kutip kakCT membesar dengan sehatnya. dua tiga hati yang lepas, cuaca di JB panas sangat. kakCT pun sampai mandi empat kali. rumah kakCT memang takde aircond. si J dan si tebby macam tak senang duduk. lidah terjeler keluar. kebiasaannya kucing kalau lidah terjeler, body temperature mereka agak tinggi daripada biasa. jadi kakCT ambil keputusan mandikan dia orang berdua ni. kali ini mandi dengan air sejuk aje. selalunya kakCT mandikan mereka dengan air pesam-pesam kuku. so apa lagi mengeleparlah bila kena mandi dengan air sejuk. selesai mandi, lap badan dan terus tidor dengan selesanya.
kemain sexy lagi.
p/s : si tebby tidak dapat dikesan ketika sesi photography kali ini.

17 comments:

Siti Radz said...

Alahai... Comelnya! Geram!

S..U..D..@..I..S said...

sonok je tengok org manja2kan kucing

bila agaknya terbuka hati nak plihara kucing nih...suka2 dr jauh ja

ctpayong said...

@Siti > perangai pelik kutip segala daun kering, plastik, ranting kering bawak masuk ke rumah. menambah kerja kakCT...grrrrr.

ctpayong said...

@sud@is > slow2 nak minat ke dia org nih. kaum kerabat kakCT mmg catzzmania. kalau tidak alergi boleh cuba tapi mulakan bela dari kecil, baru dia 'kenal tuan'..heee.

meowwmania said...

tentu lena tidur lepas kena mandi tu kan :)

ctpayong said...

@meow... > sudah semestinya. usik pun tak dikisahkannya.

MAPPIAU said...

auwwww sheksiinyeeee. kemain lagi die berposing tau ngeeeeee

kakpah said...

salam ct. Memang seksi kucing tu..
u duk jb ye. Nama jb ni pun nostalgik jugak. Dulu2 kitorang panggil jaybee haha.. Masa tu sungai seget airnya masih hitam legam. Depan sungai seget tu ada gerai2 tempat kitorang membeli belah bila time outing.
Dah lama tak ke jb. Last sekali dulu pegi jb dah tak jumpa mana jalan larkin.

ctpayong said...

@mappiau : sexy aje kira ok lagi kekadang tu l***h. ikut suka dia orang aja tido gaya ape.

ctpayong said...

@kakpah : wah! JB sudah lain. sg segget tu dah perindahkan. kakCT at Tmn Baiduri@Tmn Perling.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

aku dulu mandikan kucing badan dia jd panas lak

ghost writer said...

ada stylo tuh.leh masuk pertandingan aksi kucing paling menarik nih..

salam pagi kak ct

ctpayong said...

@aimi and ... : itu mesti kea terendam sampai haiwan tu demam.

@bisk : kalau pic yg ghairah, tak sanggup kakCT nak upload.

qamarguyz said...

salam ziarah..
wahH..terg0da i!
hehe ;)

ctpayong said...

tergoda ngan malhluk sexy yg ini takpe. tapi..dia male lah!

Suara Kalbu said...

Phewittttttttttttttttt.. cekcinya dia...

Sephi Sephia said...

Aww...seksinya!
Hahaha...

handphone aku xde kompas