Thursday, October 6, 2011

Karaoke Sampai Pagi

Bismillahirrahmanirrahim.

Semalaman berkaraoke. Rau sana rau sini. Macam-macam versi suara dia keluarkan. Jamal Abdillah, Amy Search, Awie Wings, Aizat, Mawi semua ada. Suara Siti Nurhaliza aje dia tak boleh nak tiru. Pukul 3.30 barulah nak cakar-cakar pintu rumah...hampeh punya Kenchoro. Tak letih-letih mengurat. Bersosial aje kerja dia.


Pukul 12.00 tgh. pun tak bangun2 lagi...ceit!
-
-
-


Lepas makan...dia sambung tido lagi.
Penghabeh First Choice betollah budak sekor neh!
-
-
-


Gaya tido buat orang sakit hati kan.

9 comments:

meowwmania said...

satu je ubat dia..sunatkan hehe

ctpayong said...

@meowwmania : tu la tu. dia punya perfum dah tak usah ceritalah.

ghost writer said...

kak CT patut buat satu blog khas untuk perihal kucing..

mungkin patut bagi nama 'ACT-CAT'.hihi

Rosmawati Yusof said...

Uh, cantiklah corak bulu dier, cam rimau...patut byk makwe..kenchoro

Suara Kalbu said...

Kacaknya awak ni Kenchoro.

ctpayong said...

@bisk : idea yg baik tu tapi satu ni pun nak update kekadang berbulan. line pulak macam sipot naik tangga...hihihi

ctpayong said...

@RY : kalau ada oren sket je dah mmg macam kuceng hutan tapi garangnya dah nak sama. itu krbun dia yang punya...

ctpayong said...

@SK : sejak dah pandai mengorat ni, ibu nak dukung pun tak tak belani lor. silap haribulan, hidung kita pulak berbelang kena cakar.

LadyBird said...

la..lady ingtkan manusia tadi..rupenye kucing~

handphone aku xde kompas