Tuesday, January 4, 2011

please go away, i am warning you.

thank you google
who ever you are
who addressed him/herself as 'alin'
deep from the bottom of my heart
i really hope you don't ever come here again.

i need no you to up my traffic.
i need no you to be my follower.
i need no you to share and to care.

i just need you to go away.

i am warning you.
i am no joking.
i am serius.

DO NOT ENTER

aku tujukan amaran ini kepada yang berkenaan. aku harap dia tahu sendiri. aku tidak suka.

10 comments:

biskut said...

whos alin kak ct...?

apa yang dia dah buat?may i know?

agak sibuk brape hari nih dalam persiapan nak balik taiping.tanx tetap melawat dunia bisk.

ctpayong said...

salam

lupekan. bukan begitu caranya.

Encik MamaT said...

kak ct... sabar2... taleh sekat mende2 mcm tu rasanya... emm...

ejai_ej said...

huhuhu.. marah beno kak.. ilek2.. cool.. sabo bebanyak.. ignore je..senyum suda.. :D

beautiful_rose said...

erk,terkejut tengok entry nieh...
ko bukan maksudkan aku kan?









takot larikkkkkk =p

ctpayong said...

salam

kalian di atas sama sekali tidak terlibat dalam kes ini. terima kasih kerana komen kalian mengurangkan api kemarahan kak ct.

thanx again.

Suara Kalbu said...

Ibu dah cool dah ke ?
Ida dah tengok link tu. Hahahaha..sengal betul budaknya

Sephi Sephia said...

Salam kak.

Terima kasih singgah dan tinggalkon komen ya. Perkara macam ni saya dah lalui banyak kali. Buat tak tahu sajalah. Tapi bagus juga beri amaran.

ctpayong said...

> ida : mmg la ada info tapi blog tu bongok dan takde tatasusila sungguh. mula2 ibu rasa cam nak off semua tapi sayang pulak kawan2 kat sini. kat sini ajelah yg boleh buat ibu happy2..

ctpayong said...

salam sephi
apa tujuan dia pun kak ct tak tahu. tapi kak ct yg dah berkeluarga ni pum terkezut berok dibuatnya.

handphone aku xde kompas