Monday, May 24, 2010

every sunday


sebahagian permandangan di kebunku.

assalamualaikum semua especially.
to zira,
to ted,
to sue &
to azlina.

dulu every sunday pergi pasar, skang dah ade activiti lain, pergi kebun. mmg skang dah bukan hitam lagi, dah mcm kel...but worth kebuning. insyaallah kalau dah gugur, aku xlupe ajak ko org dtg. pondok baik punyer aku dah buat kat sane. siap a-cond lagi..eee. mcm2 ade kat sane. lepas siap2 nak balik sampai simpang ulu tiram kereta aku kuar signal meghapu dia. xaleh2 soh aku visit w/syop. urghhh...berpeluh hari ahad nak cari w/shop kat manenye, dah lah tengah penat gile. mmg nasib kureng lah hari ahad yang lalu. nak balik lepak kat umah...blackout pulah. adoooi. apelah punye takdir hari ahad yg lepas...tp syukur alhamdulillah at last aku dengan kete selamat sampai jugak kat worksyop. nyaman seh jap rase a-cond kat w/syop tu. sampai dua kali aku gasak white copy die. rezeki jgn di tolak...musuh kita kena fight...kuat lagi ke nak fight???

bukan kete aku..kete roomate aku!

tuan punye kete. ghope dah cam jepun, keje ngan dia pun cam jepun gak. hari ahad xkeje kat offs, dia soh keje kat kebun..perghhhh.



lantai w/syop dia boleh buat cermin sey.

2 comments:

sI tEDI said...

hik hik hik..

tapau bawak balik tak kopi dia.
len kali amek lah lebih boh dlm beg.. ekekekekekeke

ctpayong said...

grrrrr...ok ok..next time ok

handphone aku xde kompas