Tuesday, May 18, 2010

kunchup@kunchoro


boss aku beri pinjam teddy bear anak dia untuk aku jadikan mak angkatku. sejak kecil aku dah di ajar minum susu lembu...nasib baik kuku aku tetap kuku kucing.


asal usul nama asal aku "kunchup" sbb telinga aku kuncup masa aku kecik-kecik dulu.
nama glamour diberi kerana melihat kepada kelincahanku yg sama mcm kelincahan pemain badminton indonesia; KUNCHORO
no. kad pengenalan : 100319-KT-1917


aku tak berapa nak ensem tapi macho. walau bulu aku kontot-kontot, aku bangsa jadi kucing malaysia. Malaysia Boleh!...ermmm nak tukar : Boleh Lagi Malaysia...(nak amek balik piala thomas).


terima kasih boss sbb sudi kutip aku di kaki lima masjid 3 bulan yang lalu. aku pastikan setiap pendatang haram ke rumah boss akan aku hapuskan.

4 comments:

sI tEDI said...

comel!

sI tEDI said...

kakak duduk mana ya?

ctpayong said...

tEDI, asal usul melaka jgk. tapi dh lama cari makan kat JB. kalau akak ckp nama kg akak..mesti awk kenalnye...famous woooh kg akak.

Sue said...

wah,ikrar ayat yang paling last tu penting sangat dan menjadi idaman setiap pemilik..jgn ada pendatang haram die dok tengoookkk jek :)

handphone aku xde kompas