Wednesday, December 29, 2010

apa khabar kamu di sana

salam buat teman bicara...

tinggal kenangan
bangkitlah hati. janganlah menjauh dan menyepi. yang berlalu tetap kan berlalu. rindu mahu dengar cerita dari bisikanmu. tulisanmu bisa menenangkan jiwaku. kembalilah seperti sediakala. usahlah ikutkan hatimu yang lara. kelak badanmu juga yang merana. lemah dan tidak bermaya.

ikhlas dari kak ct.

10 comments:

Suara Kalbu said...

Wahhh..siapakah gerangan yang dinanti oleh ibu ?

Sephi Sephia said...

Salam

Bertuah empunya badan.
Siapakah penguat jiwa itu?

=)

Sasa Al-Sharif said...

dituju khas kepada siapakah itu?

azana said...

istimewanya dia pada kak ct..=)

kakchik@ella said...

cepat lah bangkit. kak ct seru2 tu, hihi ..

ctpayong said...

bismillah
salam utk semua
SK, Sephia, Sasa, azana dan ella.

dia bukan siapa2. teman bual bicara. sudah lama dia tidak ke sini. mungkin ada masalahnya sendiri. tapi kak ct masih punya kalian yang masih sudi bertanya khabaran.

terima kasih kak ct ucapkan.

kepada SK..tetap kena panggil saya "ibu".

biskut said...

wah pasti dia yang istimewa dalam penulisan sehingga mampu menenangkan jiwa kamu ct payung..

pasti dia akan kembali...pasti.

ctpayong said...

salam bisk

kak ct harap begitulah. semoga empunya diri mahu ke sini lagi.

Allah saje bukan satelite said...

ada kepayahnya number phone ada, tp takde ringing..huh..adaaaaa...terpatri sampai mati.!.pergi..pergi kau pergi..tersimpul tak terlerai, pasti "SUATU MASA" bukti Allah penghubung kita.

p/s..terima kasih sudi mengubati..

sampai syurga 794 said...

ilahi unsurni ala aqdahi, bihaqqi, bismillah, wabillah, waminallah, wailallah. 13 x lepas solat fardhu kata tok yg belagak tu. Den buat apo pun tak tau..cuma den dah bersumpah genggam erat akan janji pada Na

handphone aku xde kompas